Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURDU


      İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol Liginde temsil edecek olan Bayramiçspor 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık maçlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bursa'ya giden Bayramiçspor burada çok önemli iki hazırlık maçı oynadı.

    İlk gün Nilüfer Belediyespor ile karşılaşan Bayramiçspor bu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. İkinci gün Bursa Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Bayramiçspor göz dolduran bir voleybol ortaya koyarak rakibini 3-1 mağlup etti.Çok faydalı bir hafta sonu geçirerek çok önemli iki hazırlık maçı yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Sezon öncesi son hazırlık maçlarımızı da tamamladık. Bursa'da oynadığımız iki maçta da takımımız lige hazır olduğunu hissettirdi. İki köklü kulübe karşı çok iyi mücadele ettik ve basit hatalar dışında takımımız lige hazır olduğunu gösterdi. Özellikle Bursa Büyükşehir Belediyespor maçında takımımız üst düzey bir mücadele örneği sergiledi. Bu oyunumuzu lig maçlarında oynadığımız takdirde ligde üst sıralara oynayacağımızı hatta ilk 3 içinde olacağımızı düşünüyorum.

    Takım Kaptanı Burcu EVİN'in takıma katılmasıyla birlikte takımımız daha da güçlendi. Kaptan takıma hem ablalık hem de kaptanlık yapıyor. Genç oyuncularımız ablalarını örnek alıyor ve iyi bir voleybolcu olabilmek için çalışıyorlar. Umarım önümüzdeki yıllarda güçlü sponsorlar ile birlikte Bayramiçspor'u 1. lige tekrar taşırız''dedi.  

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :