Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR AYVALIK'TAN PUAN İLE DÖNDÜ


      Türkiye Kadınlar Voleybol 2. liginin ilk haftası oynandı. İlçemizi bu ligde temsil eden Bayramiçspor Kadın Voleybol takımı ilk maçında deplasmandan 1 puan ile dönmeyi başardı. Ayvalık Gençlikspor ile karşılaşan Bayramiçspor büyük bir çekişmeye sahne olan maçta ilk seti kazanarak 1-0 öne geçti. 2. setin sonlarında zorlanan Bayramiçspor bu seti kaybetti ve maçta setler 1-1 oldu. 3. sete iyi başlayan ekibimiz bu seti rahat kazanarak setlerde 2-1 öne geçti. Maçın 4. seti büyük bir çekişmeye sahne oldu ve Ayvalık bu seti alarak maçı uzatma setine taşıdı. Final setinde basit hatalar yapan Bayramiçspor final setini kaybetti ve maçtan 1 puan ile ayrıldı.

     Takım olarak iyi mücadele ettiklerini fakat yapılan basit hatalar yüzünden maçı 3-2 kaybettiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''İlk maçımızı deplasmanda güçlü bir ekibe karşı oynadık. Rakibimiz yaptığı 10 transfer ile bir üst ligi hedefleyen güçlü bir rakipti. Fakat ona rağmen maç avucumuzun içinden kayıp gitti. 

    Setlerde 2-1 öne geçmişken sonraki settede iyi mücadele edip maçı 3-1 kazanacakken yaptığımız bireysel hatalar bu seti kaybetmemize sebep oldu ve bu setten sonra moral olarakta çöktük final setini de kaybettik.3 puan alabileceğimiz maçtan 1 puan ile dönmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Fakat henüz ligin daha ilk maçı ve hiçbir şey kaybetmiş sayılmayız. Önümüzde Çan Kalespor maçı var. Bu maçtan 3 puan alarak Ayvalık maçını unutmak istiyoruz''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder