Yeni
Loading...

TARIM VE HAYVANCILIK PANAYIRI BUGÜN BAŞLIYOR


Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Festivali bugün saat 14.30 da ilk programı ile başlıyor. 3 gün sürecek olan yoğun etkinlik çerçevesinde ilk gün, yani bugün ilk olarak folklor gösterisi düzenlenecek. Ardından stantlar gezilecek. Saat 15.00 da coğrafi işaretli ise Bayramiç Elması yarışması düzenlenecek. Yarın ise Rahvan Atçıları Kulübü, at gösterisi sunacaklar. Etkinliğin son günü 8 Eylül saat 13.30 da başlayacak. Son gün birbirinden farklı hayvan ırkları arasında yarışma düzenlenecek.

Panayıra katılımın büyük olması beklenirken hayvancılık yarışmasına çevre ilçelerden de yoğun katılım bekleniyor. Bunların haricinde birçok şirket ve esnafın da stant açacağı belirtildi. Panayırda tarım ve hayvancılık ile ilgili birçok ürün, ziyaretçilerin huzurunda satışa çıkarılacak.

Geçtiğimiz sene ilki yapılan etkinliğe katılım yoğun olmuş, etkinlik videoları sosyal medyada yüksek izlenme oraları elde etmişti. Katılımın da yoğun olduğu etkinlik aktif ve heyecan verici geçmişti. Bu sene yapılacak olan etkinliklerin geçen seneye göre daha dolu oluşu, bu sene daha yoğun bir programa şahit olacağımızı gösteriyor.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder