Yeni
Loading...

SEFA BÖREK'TEN SEZON ÖNCESİ MORAL ZİYARETİ


 Sefa Börek işletmelerinin sahibi Sefa Usta, sezon öncesi Bayramiçspor Kadın Voleybol Kulübü oyuncularına moral ziyareti gerçekleştirdi.

     Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Lig'de mücadele edecek Bayramiçspor Kadın Voleybol Kulübü 2. Ligdeki ilk mücadelesini, 6 Ekim'de Ayvalık Spor Kompleksi salonunda deplasmanda oynayacak.

Sefa Usta sezonun ilk maçı öncesi sporculara moral amaçlı pasta ve baklava ikramında bulundu.Sezon öncesi sporculara başarılar dileyen Sefa Usta, “Çok başarılı bir takım olacağınızdan hiç kuşkum yok. Çok güzel bir ekip oluşturulmuş ve iddialı görünüyorsunuz. İnşallah 1. Lig için mücadele verecek kızlarımız. İnşallah hem ilçemizi, hem de takımımızı Türkiye'ye tanıtmış olacağız. Sevdamız Bayramiç diyoruz ve her zaman bu tür projelere de destek olmaya çalışacağız.Bayramiçspor takımına ve yönetimine başarılar diliyorum”dedi.

   Bayramiçspor Kadın Voleybol Kulüp Başkanı Bülent BORA, ise hedefli bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek; ''İlçemize bu yıl kazandırdığımız ve oldukça mütevazi bir bütçe ile oluşturduğumuz kadro ile lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.Kulübümüze maddi manevi destek veren herkeze teşekkür ediyoruz.

     Sezon öncesi sporcularımıza sürpriz yaparak antremana ziyaret gerçekleştiren Sefa Börekleri işletmecisi Sefa Ustaya da pasta ve baklavava ikramı için çok teşekkür ediyoruz. Sefa Usta'yı özellikle Bayramiç eğitimine ve Bayramiç sporuna verdiği desteklerden dolayı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz''dedi.

     Bayramiçspor Kaptanı Burcu EVİN de Sefa Ustaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.Kaptan EVİN bütün Bayramiçlileri maçlara destek için beklediklerini ifade etti.











Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder