Yeni
Loading...

YİĞİTLER KAVŞAĞINDA SON BİR HAFTADA 2 KAZA

 


Bayramiç çevre yolu, uzun zaman sonra yapıldı. Bayramiç’in şehir merkezine girmeden Çan’a ulaşılmasını sağlayan yol uzun bir süre yapım aşamasının ardından tamamlanarak trafiğe açıldı. Buna rağmen çevre yolunun bazı noktaları sürücüler için büyük tehlike arz ediyor. Çevre yolunda bulunan Yiğitler Kavşağı’nda geçtiğimiz haftada tam 2 kaza meydana geldi. Kazalarda can kaybı yaşanmasa da yaralanma olayları oldu. İki farklı kazaya karışan iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Yolun tehlikeli oluşunu bir yana, geçtiğimiz senelerde de aynı bölgede birçok kaza meydana gelmişti.

Yiğitler kavşağının bu kadar tehlikeli olmasının birçok sebebi var.  Bunlardan birincisi, Yiğitler köyü yolundan gelen arabaların, dörtyol ağzına geldiğinde sağ taraflarını bahçede bulunan ağaçlar sebebiyle rahatça görememeleri. Diğer bir neden ise yolun, zeminden yüksekte oluşu. Kazaya karışan araçlar, yoldan fırlayarak aşağı zemindeki bahçe ve zirai alanlara düşüyor. Kazaların yaşanmasındaki bir diğer sebep ise sürücülerin dikkatsizliği.

AYNI YOLDA DAHA NE KADAR KAZA OLACAK?

Yetkililerin çözüm üretmediği yolda bu zamana kadar birçok kaza meydana geldi. Aynı çevre yolunda geçtiğimiz bahar iki genç motosiklet kazasıyla yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz sene de iki aracın karıştığı kazada araçlar yolun dışına fırladı, sürücüleri yaralandı. Tehlike arz eden Yiğitler kavşağına yetkililerin bir çözüm bulması gerek. Aksi takdirde yaşanan acı kazaların önüne geçilemeyecek gibi gözüküyor.





Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder