Yeni
Loading...

YÜZME HAVUZU BUGÜN HİZMETE AÇILDI

 Artan sıcaklar karşısında denize gitmek zorunda kalan ilçe sakinleri için sevindirici haber sonunda geldi. Yaz sezonunun açılması ile birlikte ilçe sakinleri belediyeden yüzme havuzunun ne zaman açılacağına dair haber bekliyordu.

 O haber geldi. 

Bayramiç Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda 12 Temmuz günü (bugün) saat 10.30 itibari Atatürk Spor Kompleksi’nde bulunan yüzme havuzunun hizmete açılacağı belirtildi. Belediyenin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda yüzmeyi seven herkesi bekliyoruz mesajı verildi.

Geçtiğimiz günlerde belediye spor kompleksi içerisinde bulunan yüzme havuzunun ihalesine kimse talip olmadı. Havuz işletmesinin belediye tarafınca işleteceği belirtildi. Yüzme havuzunun geçen sene de işletmesi belediye tarafınca üstlenmişti. Eski belediye başkanı Mert Uygun ve belediye yönetim ekibi yüzme havuzunun belediye tarafınca idare edilmesini uygun görmüştü. Yeni belediye başkanı Hasan Cem Atılgan ve yönetim ekibi ise başta havuz idaresinin ihale usulü ile devredilmesine karar verse de ihalede havuz için alıcı çıkmamasından dolayı havuz işletmesinin belediye tarafınca hizmete açılacağını duyuruldu.

Belediyenin havuz ile ilgili birkaç uygulamasının da hazırlandığı ancak tam bitmediği ve belirlenmediği açıklandı. Yapılacak projeler içinde kadınlar için ve yaş aralığı farklı çocuklar için uygulamaların hazırlandığı çok yakında gündeme geleceği belirtildi.

Havuza giriş ücretinin 250 lira olduğu belediyenin sosyal medya hesabında yapılan duyuruda açıklandı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder