Yeni
Loading...

HACIKAYYUM'DA MOTOROCK FESTİVALİ BÜGUN BAŞLIYOR

 

18 Mart Motosiklet Derneği'nin düzenlemiş olduğu 
Motorock Fest bugün ilk günüyle başlıyor. 5-6-7 Temmuz olmak üzere 3 gün sürecek festival bu akşam Hacıkayyum Park-Restoran'da ilk etkinliklerini sergileyecek.

3 günü de dolu dolu etkinliklerle dolduran dernek başkanı Ahmet Erkabadayı, görevlilerle birlikte etkinliğe hazır olduklarını, misafirleri etkinlik alanına beklediklerini belirtti.


Festivalde konser, satış çadırları, kamp alanı dahil birçok imkan etkinlik alanında bulunuyor.

18 Mart Motosiklet Derneği Başkanı Ahmet Erkabadayı, etkinlik için özellikle Bayramiç'in seçildiğini, Bayramiç'in Çanakkale bölgesi için çok önemli bir doğa ve kültür mirasına sahip olduğunu, özellikle Hacıkayyum bölgesinin motorcu etkinlikleri için bulunmaz bir cennet olduğunu belirterek her sene burada etkinlik yapmak istediğini söyledi. Ahmet Erkabadayı, her sene yapılacak olmasını istediği etkinliklere birkaç basamak daha eklemek ve zenginleştirmek istediğini, etkinlikleri basamak basamak geliştirmek ve zenginleştirmek istediklerini söyledi. Bunun da ancak etkinliğe katılım ve ilgiyle sağlanabileceğini belirterek, şimdiden etkinliğe gösterilen ilgiden hoşnut kaldığını belirtti.














Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder